Werkwijze PMU Design

opbouw behandelingen

Bij nieuwe Permanente Make Up mag je bij mij gebruik maken van 2-3 behandelingen met elk minimaal 6 weken tijd er tussen zodat de huid optimaal kan herstellen. Mocht na 2 behandelingen blijken dat er nog een finishing touch nodig is dan kan dat in de 3e behandeling. Ik merk dat men deze mogelijkheid altijd als heel prettig ervaart.   

Bij nieuwe Permanente Make Up plan ik voor de eerste behandeling 2,5 uur in. Dit is inclusief uitgebreid advies, het doornemen van het intakeformulier en het zorgvuldig voortekenen. De tweede behandeling neemt vaak zo’n anderhalf uur tot twee uur in beslag en de derde behandeling, de finishing touch, neemt nog maar weinig tijd. 

Bij het jaarlijks opfrissen van Permanente Make Up plan ik 1,5-2 uur in voor degenen die reeds klant bij mij zijn. Is het opfrissen en corrigeren van elders gezette Permanente Make Up, plan ik meestal 2,5 uur in.