Reviews

UITSTEKEND
40 recensies op
Griet Wiersma
Griet Wiersma
18/11/2022
Zeer goed advies en een mooi resultaat.
Lees verder
Lisan
Lisan
16/11/2022
Fijne communicatie. Echt in samen spraak hoe het er uit moet komen te zien. Blij weer met het resultaat.
Lees verder
Laura Dam
Laura Dam
14/11/2022
Lees verder
Hilde
Hilde
26/10/2022
Een prettige ervaring gehad bij Thea. Ze nam uitgebreid de tijd om samen met mij de perfecte vorm voor mijn wenkbrauwen te creëren. Daarnaast wilde ik de kleur niet te donker. Hierin werd ik goed geadviseerd. Thea werkt erg precies en kijkt goed naar wat passend is bij jouw gezicht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.
Lees verder
Gerda Sierksma
Gerda Sierksma
26/10/2022
Lees verder
silke rottine
silke rottine
11/10/2022
Lees verder
Petra van Leeuwen
Petra van Leeuwen
11/10/2022
Hier een zeer tevreden klant! Thea werkt zeer nauwkeurig en neemt ook echt de tijd voor je. Ze is pas tevreden als jij dat bent. Ik kom hier graag weer terug, ook al moet ik daarvoor uit Duitsland komen. Petra Westoverledingen
Lees verder
Marcel Bakker
Marcel Bakker
29/09/2022
Heel zorgvuldig, luistert goed naar de klant, werkt heel precies en zorgt ervoor dat het nagenoeg pijnloos is.
Lees verder
Anita Smedinga
Anita Smedinga
27/09/2022
Hele fijne ervaring, ze is ontzettend secuur en bedreven in haar vak, ben zeer tevreden! Ben blij dat ik haar mn wenkbrauwen heb laten doen!
Lees verder
Elizabeth Hoekstra
Elizabeth Hoekstra
21/09/2022
Thea haar manier van communiceren is erg prettig en ontspannen, ze geeft goed advies en is flexibel in het plannen van een afspraak. Ze is levert zeer professionele kwaliteit en neemt je mee in je wensen en wat het beste bij je zou kunnen passen en wat mogelijk is. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn permanente make-up en ik ben er zo blij mee! Ik kom elke keer graag bij Thea terug.
Lees verder