25 mei 2016

Permanente Make Up opfrissen

Permanente Make Up opfrissen

Omdat we bij Permanente Make Up de pigmenten oppervlakkig in de huid aanbrengen, ruimt de huid gaandeweg zelf een deel van het pigment op en een deel vervaagt door de zon. Als je je Permanente Make Up wilt onderhouden, adviseer ik om het tijdig te laten opfrissen zodra dat wenselijk is zodat je met maar één opfrisbehandeling klaar bent.

 

Advies

Mijn advies is om Permanente Make Up gemiddeld binnen anderhalf jaar op te laten frissen om weer de gewenste kleurintensiteit te bereiken. Echter, dit kan per persoon verschillen. Bij de een kan het binnen een jaar nodig zijn terwijl het bij een ander misschien wel bijna twee jaar goed zit. Dit hangt van de huid af en van hoeveel je in de zon komt met de behandelde huid en of je dan wel of niet sunblock gebruikt.

 

Reeds klant bij PMU Design

Je hebt je bestaande Permanente Make Up door PMU Design laten zetten en je wilt het ook weer bij mij op laten opfrissen. Het voordeel van tijdig opfrissen is dat er dan meestal maar één behandeling nodig is aangezien er nog voldoende pigment in de huid aanwezig is. Dit betekent de minste kosten voor jou. Als je te lang wacht zodat het te sterk vervaagd is, heb je waarschijnlijk meer dan één behandeling nodig.

 

Voor jou als vaste klant gelden de speciale prijzen voor “Opfrissen – reeds klant bij PMU Design”.

 

Nieuw als klant bij PMU Design

Je hebt je bestaande Permanente Make Up voorheen elders laten plaatsen maar je wilt het nu bij PMU Design op laten frissen of aanpassen. Wanneer jouw bestaande Permanente Make Up zodanig vervaagd is dat er weinig pigment meer te zien is of als je wijzigingen aan de vorm en/of kleur wenst, is er geen sprake meer van opfrissen. Om dan een optimaal resultaat te krijgen zijn er in totaal drie behandelingen nodig en gelden de prijzen zoals die zijn voor nieuwe Permanente Make Up.

 

Mocht er nog voldoende pigment in de huid aanwezig zijn en je wenst geen wijzigingen aan kleur en/of vorm dan heb je meer kans dat je met maar één behandeling klaar bent.

 

Voor jou gelden bij de eerste behandeling(en) de prijzen voor “Opfrissen – nieuw als klant bij PMU Design”.

 

Blijf je vervolgens daarna in de toekomst klant bij PMU Design dan kun je tegen die tijd ook rekenen op de speciale vaste klanten prijzen van “Opfrissen – reeds klant bij PMU Design”.

 

Bekijk hier foto’s van Permanente Make Up lippen