Permanente make up opfrissen

Onderhouden van PMU

Omdat we bij Permanente Make Up de pigmenten oppervlakkig in de huid aanbrengen, ruimt de huid gaandeweg zelf een deel van het pigment op en daarnaast laat de zon ook een deel vervagen. Om je Permanente Make Up mooi te houden, adviseer ik je om het te onderhouden door het eens in de zoveel tijd bij te laten werken (opfrissen).

Advies

Mijn advies is om Permanente Make Up gemiddeld elk jaar jaar op te laten frissen om weer de gewenste kleurintensiteit te krijgen. Echter, dit kan per persoon verschillen. Bij de een kan het binnen een jaar nodig zijn terwijl het bij een ander misschien wel anderhalf jaar goed zit. Dit hangt van de huid af en van hoeveel je in de zon komt met de behandelde huid en of je dan wel of niet een sunblock gebruikt.

Reeds klant bij PMU Design

Je hebt je bestaande Permanente Make Up door PMU Design laten zetten en je wilt het weer op laten frissen. Als je op tijd komt is het voordeel dat er dan meestal maar één behandeling nodig is omdat er nog voldoende pigment in de huid aanwezig is. Als je te lang wacht zodat het te sterk vervaagd is, heb je waarschijnlijk meer dan één behandeling nodig. Dit brengt weer meer kosten met zich mee.

Nieuw als klant bij PMU Design

Je hebt je bestaande Permanente Make Up voorheen elders laten plaatsen maar je wilt het nu bij PMU Design op laten frissen of aanpassen. Wanneer de bestaande Permanente Make Up dusdanig vervaagd is dat er weinig pigment meer te zien is of als je behoorlijke wijzigingen aan de vorm en/of kleur wenst, is er eigenlijk geen sprake meer van opfrissen. Je bent dat meestal niet met één behandeling klaar. Om dan een optimaal resultaat te krijgen zijn er in totaal 2-3 behandelingen nodig en gelden de prijzen zoals die zijn voor nieuwe Permanente Make Up.

Mocht er nog voldoende pigment in de huid aanwezig zijn en je wenst geen wijzigingen aan kleur en/of vorm dan heb je meer kans dat je met maar één behandeling klaar bent.

Blijf je vervolgens in de toekomst terugkomen voor behandeling bij PMU Design dan kun je dan ook rekenen op de vaste klanten prijzen (Opfrissen – reeds klant bij PMU Design).