2 maart 2016

Permanente Make Up correcties

Permanente Make Up correcties

 

Ook kan PMU Design foutief gezette Permanente Make Up corrigeren. Bij correcties zijn er vaak meerdere mogelijkheden om tot een verbeterd resultaat te komen.

Vraag advies door middel van het gratis en vrijblijvende adviesgesprek  

 

Weer haartjestechniek creëren

Door een speciale techniek kunnen we bij te vol gezette wenkbrauwen weer de 3D haartjestechniek creëren, zodat het geheel luchtiger oogt.

 

Verkleurde wenkbrauwen

Wenkbrauwen die verkleurd zijn naar bijvoorbeeld heel lichtgrijs of lichtblauw terwijl je ze bruin wilt, kunnen we door middel van speciale correctiekleuren weer bruin laten ogen. Ook wenkbrauwen die rood verkleurd zijn kunnen we mooi corrigeren naar elke gewenste kleur. Als de wenkbrauwen te sterk verkleurd zijn naar een overheersende grijs of blauw dan bied ik de mogelijkheid om het oude pigment met behulp van een speciale vloeistof uit de huid te halen. Dit heeft vaak meerdere keren nodig totdat het pigment genoeg is opgelicht om de juiste, gewenste pigmentatie aan te kunnen brengen.

 

Verkeerde vorm

Als je niet tevreden bent over de vorm van je huidige Permanente Make Up en dit valt buiten de gewenste vorm, kunnen we ook hier met behulp van een speciale vloeistof de oude pigmentatie oplichten door het zo veel mogelijk uit de huid te halen. Mocht dit niet nodig zijn omdat de oude pigmentatie in de nieuwe vorm zal vallen en de gewenste kleur donker genoeg is ten opzicht van de bestaande kleur, dan kunnen we de vorm direct door pigmenteren aanpassen naar de gewenste vorm.

 

 Bekijk hier foto’s van Permanente Make Up correctie’s