Behandelingen permanente make up

Eerste behandeling

Bij de eerste behandeling nemen we eerst het intake formulier door. Daarna bespreken we jouw wensen en geef ik mijn advies. We kiezen  samen een mooie kleur voor je uit. Vervolgens gaan we de gewenste vorm nauwkeurig en zorgvuldig op de huid uittekenen. Ik teken bij alle onderdelen altijd alles zorgvuldig voor dus bij wenkbrauwen, eyeliner en lippen. De tekening is de basis voor het resultaat dus hier neem ik altijd ruim de tijd voor. Als we het eens zijn over kleur en vorm starten we de pigmentatie. Als je wilt geef ik je tijdens het pigmenteren  even de spiegel zodat je kunt zien hoe het vordert.

Na de eerste behandeling

Direct na de behandeling is de pigmentatie erg donker, donkerder dan gewenst. Dat komt omdat de opperhuid ook vol zit met pigment. Omdat we met het pigmenteren eigenlijk een schaafwondje maken, ontstaat er gedurende de dagen na de behandeling een korstje op de behandelde plek. De korstjes laten na zo’n vijf tot zes dagen los en dan is het genezen resultaat zichtbaar. Dit is een stuk lichter en zachter. Ook de vorm oogt nu in zijn geheel zachter. De weken daarna is de huid nog verder aan het genezen. Vandaar dat er zes weken even tussen moeten zitten tot de volgende behandeling plaatsvindt. Dit geeft de huid de kans om optimaal te herstellen. Op deze manier herstelt de huid het mooist en bereiken we daardoor ook het mooiste eindresultaat.

Tweede en derde behandeling

Bij de tweede behandeling herhalen we alles nog een keer. We werken vorm en kleur bij en versterken de kleurintensiteit. Mocht na de tweede behandeling nog een derde behandeling nodig zijn, dan is dat vaak alleen nog even de finishing touch.