21 september 2019

Over PMU Design

Over PMU Design

 

Allround Permanente Make Up Specialiste

Ik ben niet alleen Permanente Make Up specialiste, het is mijn grote passie. Passie waar jij blij van wordt want ik wil jou laten stralen. Dat is mijn uitgangspunt! Om dat te bereiken luister ik zorgvuldig naar jouw wensen en neem ik goed de tijd voor je. Ik geef je deskundig advies over de kleur en vorm die specifiek bij jou passen. In het geval van wenkbrauwen kijk ik ook goed naar de vorm van jouw gezicht en naar jouw wenkbrauwspier. Samen werken we gedurende de drie behandelingen die ik standaard aanbied binnen mijn tarieven naar het mooiste eindresultaat.

Welkom bij PMU Design. Design, omdat jij uniek bent en ik Permanente Make Up inzet om jouw unieke schoonheid te benadrukken. Permanente Make Up Designed for you!

Permanente Make Up door PMU Design
Passie waar jij blij van wordt!  

 

Opgeleid door Irma Hulscher

 

 

Unieke professionele opleiding Allround Permanente Make Up Specialiste

Omdat ik jou wil laten stralen heb ik niet zomaar een cursus gevolgd maar de éénjarige, professionele opleiding voor allround Permanente Make Up specialiste bij autoriteit op dat gebied Irma Hulscher in Almere. Irma Hulscher is grondlegger in Nederland van de Permanente Make Up. Ze staat nationaal en internationaal zeer goed bekend in dit vak en is uniek met haar éénjarige opleiding hier in Nederland. Dit in tegenstelling tot andere opleidingen in Nederland maar ook in het buitenland die korter zijn en vaak zelfs maar uit een aantal dagen bestaan.

 

PMU-Design-diploma

 

 

 

 

 

PMU-Design-diploma--Colour-Through-the-Skin

 

 

Vakwerk

De intensieve opleiding die ik bij Irma Hulscher gevolgd heb staat voor vakwerk waarbij hoge kwaliteit van techniek, werkwijze en pigmenten centraal staan. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van Permanente Make Up en kom je helemaal tot je recht bij mij.

 

 

Kleurenleer

De kwaliteit van het pigment, plus weten wat een kleur doet bij verschillende huidtypes, is een van de belangrijkste onderdelen van het Permanente Make Up vak. Deze vaardigheid bereik je alleen door een grondige kennis van kleurenleer te hebben van pigmenten in combinatie met huid. Deze kennis heb ik ruim in huis.

 

 

Pigmenten


Pigmenten worden gebruikt door PMU Design Permanente Make Up specialistePMU Design werkt met zeer kwalitatieve apparatuur en met de hoogwaardige Academie pigmenten van Irma Hulscher. Deze pigmenten bezitten de kwaliteit dat ze hun kleur behouden terwijl ze met de tijd vervagen. Ze verbleken dus wel maar verkleuren niet. Door het ruime assortiment kleurpigmenten die ook onderling gemengd kunnen worden, zijn vrijwel alle kleuren Permanente Make Up mogelijk. Van blond tot midden bruin tinten en van donkerbruin tot grijs en rood tinten.

 

 

Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make Up specialisten (NSGP)

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make Up specialisten. Dit houdt in dat jij verzekerd bent van een zeer hoog niveau qua kennis, kwaliteit en kunde op het gebied van Permanente Make Up. Elk jaar in april neem ik verplicht deel aan de intensieve terugkomdag waarbij ik word bijgeschoold over nieuwe kennis en ontwikkelingen op Permanente Make Up gebied.

De Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make Up Specialisten is opgericht door Irma Hulscher, grondlegger in Nederland van de Permanente Make Up.

 

 

GGD-vergunning

Ook ben ik in het bezit van de GGD-vergunning wat inhoudt dat er veilig en hygiënisch gewerkt wordt, precies volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid opgesteld in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zonder deze vergunning mag men geen Permanente Make Up zetten. Het doel van deze vergunning is om de gezondheids- en veiligheidsrisico’s voor zowel de specialist als de klant te beperken.

 

Klik hier voor de registratie van de GGD-vergunning van PMU Design in de database van het LCHV.