21 september 2019

Over PMU Design

Over PMU Design

Je overgeven aan iemand die in je gezicht iets blijvends zet, vraagt om vertrouwen. Het moet professioneel maar bovenal heel erg mooi gebeuren. Vanaf het begin ruim 7 jaar geleden heb ik er heel bewust voor gekozen om mezelf volledig te richten op alleen maar Permanente Make Up. Hier leg ik dagelijks mijn focus op. Voor een ieder die bij me komt neem ik ruim de tijd. Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk om goed naar iemand te luisteren en de Permanent Make Up zorgvuldig en zo toe te passen dat het bij diegene past en eigenheid geeft. De voortekening vormt hierbij de basis en als die naar tevredenheid bepaald is, vind ik het van essentieel belang dat het precies zo gepigmenteerd wordt als voorgetekend. Mijn werk is mijn visuele visitekaartje en daar ben ik me goed van bewust. Alleen het allermooiste, genezen eindresultaat telt!

PMU Design
Thea Reitsma

Opgeleid door Irma Hulscher

Unieke professionele opleiding Allround Permanente Make Up Specialiste

Opgeleid door Irma Hulscher, grondlegger in Nederland van de Permanente Make Up. Bij haar heb ik de éénjarige, professionele opleiding voor allround Permanente Make Up specialiste gevolgd . Ze staat nationaal en internationaal zeer goed bekend in dit vak en is uniek met haar éénjarige opleiding hier in Nederland.

Vakwerk

De intensieve opleiding die ik bij Irma Hulscher gevolgd heb staat voor vakwerk waarbij hoge kwaliteit van techniek, werkwijze en pigmenten centraal staan. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van Permanente Make Up. Verder volg ik masterclasses om bij te blijven en de meest verfijnde technieken aan te kunnen bieden.

Kleurenleer

De kwaliteit van het pigment plus weten wat een kleur doet bij verschillende huidtypes, is een van de belangrijkste onderdelen in dit vak. PMU Design heeft een grondige kennis van kleurenleer op het gebied van wat de Permanente Make Up pigmenten doen in combinatie met verschillende huidtypes. 

Pigmenten

Pigmenten worden gebruikt door PMU Design Permanente Make Up specialistePMU Design werkt met zeer kwalitatieve apparatuur en met onder andere de hoogwaardige Academie pigmenten van Irma Hulscher. Deze pigmenten bezitten de kwaliteit dat ze hun kleur behouden terwijl ze met de tijd vervagen. Ze verbleken dus wel maar verkleuren niet. Door het ruime assortiment kleurpigmenten die ook onderling gemengd kunnen worden, zijn vrijwel alle kleuren Permanente Make Up mogelijk. Van blond tot en met donkerbruin en van grijs tot en met roodtinten.