Over pmu design

VOLLEDIGE FOCUS OP PERMANENTE MAKE UP

Je overgeven aan iemand die Permanente Make Up in je gezicht vraagt om vertrouwen. Het moet professioneel en vooral heel mooi gebeuren. Ik heb er heel bewust voor gekozen om mezelf volledig te richten op alleen maar Permanente Make Up. Hier leg ik dagelijks mijn focus op.

Als je in mijn praktijk komt, vind ik het in eerste instantie belangrijk dat je je op je gemak voelt. Verder mag je tijdens de afspraken ook zeker kritisch zijn. Doel is de Permanente Make Up zo aanbrengen dat het bij jou past en eigenheid geeft. Daarom neem ik ruim de tijd om goed naar je verhaal te luisteren en helder advies te geven over kleur, vorm en techniek. De voortekening vormt de basis en als die naar tevredenheid is, zorg ik er voor dat ik het exact zo pigmenteer als voorgetekend.

Ik zie jou als klant én als mijn visitekaartje en zo behandel ik je graag ook!

Welkom bij PMU Design in Dokkum,
Thea Reitsma

Opgeleid door Irma Hulscher

Opgeleid door Irma Hulscher, grondlegger in Nederland van de Permanente Make Up. Bij haar heb ik de éénjarige, professionele opleiding voor allround Permanente Make Up specialiste gevolgd . Ze staat nationaal en internationaal zeer goed bekend in dit vak en is uniek met haar éénjarige opleiding hier in Nederland.

Vakwerk

De intensieve opleiding die ik bij Irma Hulscher gevolgd heb staat voor vakwerk waarbij hoge kwaliteit van techniek, werkwijze en pigmenten centraal staan. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van Permanente Make Up. Verder volg ik masterclasses om bij te blijven en de meest verfijnde technieken aan te kunnen bieden.

Kleurenleer

De kwaliteit van het pigment plus weten wat een kleur doet bij verschillende huidtypes, is een van de belangrijkste onderdelen in dit vak. PMU Design heeft een grondige kennis van kleurenleer op het gebied van wat de Permanente Make Up pigmenten doen in combinatie met verschillende huidtypes. 

Pigmenten

PMU Design werkt met zeer kwalitatieve apparatuur en met onder andere de hoogwaardige Academie pigmenten van Irma Hulscher. Deze pigmenten bezitten de kwaliteit dat ze hun kleur behouden terwijl ze met de tijd vervagen. Ze verbleken dus wel maar verkleuren niet. Door het ruime assortiment kleurpigmenten die ook onderling gemengd kunnen worden, zijn vrijwel alle kleuren Permanente Make Up mogelijk. Van blond tot en met donkerbruin en van grijs tot en met roodtinten.