2 maart 2016

Permanente Make Up lippen

Permanente Make Up lippen

 

Permanente Make Up voor de lippen is geschikt voor jong en oud en het grote voordeel is dat het nooit afgeeft. Bij asymmetrie kunnen we het zo corrigeren dat het weer symmetrisch wordt. Dunne lippen kunnen we iets voller laten ogen. Vanaf ongeveer het 30e jaar beginnen de lipcontouren heel langzaam ‘af te brokkelen’ waardoor de contouren er minder strak uit gaan zien omdat er kleine hapjes kleur tussenuit missen. Met PMU kunnen we weer duidelijke lipcontouren creëren. Maar ook voor gewoon een frissere uitstraling van de lippen is een lipbehandeling zeer geschikt.

 

Er zijn hele mooie, zachte pigmentkleuren voor een natuurlijk resultaat maar ook intensere, opvallendere kleuren zijn mogelijk.

 

Lip shadow

We kunnen de eigen lipcontour verbeteren of benadrukken door met een mooie pigmentkleur over de lipcontour heen te gaan. Vervolgens schaduwen we de kleur van de lipcontour een klein stukje naar binnen toe uit zodat de pigmentkleur geleidelijk overgaat in de eigen lipkleur. Dit geeft een mooi zacht, natuurlijk resultaat. Op deze manier zijn de lipcontouren toch wat strakker en duidelijker aanwezig en geeft het iets meer contrast.

 

Full lips

De gehele lippen kunnen we ook behandelen. Hierbij beginnen we net als bij de Lipshadow met de lipcontour, maar schaduwen we vervolgens de hele lippen in. Bij Full Lips is het later heel mooi om een transparant gloss of een lipbalsem aan te brengen. Dit verrijkt de kleur van de Permanente Make Up en geeft meteen een prachtig, verzorgde mond die nooit afgeeft.

 

Bekijk hier foto’s van Permanente Make Up lippen