Permanente make up lippen

mogelijkheden lippen

Het grote voordeel van Permanente Make Up voor de lippen is dat het nooit afgeeft. Niet bij eten, drinken, zoenen of noem maar op. Door lippen met Permanente Make Up te behandelen, kunnen we ze ook nog eens wat voller laten ogen. Als de lippen niet helemaal gelijk zijn of als er littekens zijn, kunnen we dat corrigeren of meer symmetrisch maken. Vanaf ongeveer het 30e jaar beginnen de lipcontouren heel langzaam ‘af te brokkelen’ waardoor de contouren er minder strak uit gaan zien omdat er kleine hapjes kleur tussenuit missen. Met Permanente Make Up voor de lippen kun je weer duidelijke lipcontouren creëren. Een beetje kleur op de lippen geeft al snel een mooie, frisse uitstraling.

Er zijn hele mooie, zachte pigmentkleuren voor een natuurlijke blush maar ook intensere, opvallendere kleuren zijn mogelijk. Als de lippen genezen zijn is het heel mooi om een transparante gloss of een lippenbalsem aan te brengen. Dit verrijkt de kleur van de Permanente Make Up en geeft een prachtig mooi effect.

Lip Shadow

We kunnen de eigen lipcontour verbeteren of benadrukken door met een mooie pigmentkleur over de lipcontour heen te gaan. Vervolgens schaduwen we de kleur van de lipcontour een klein stukje naar binnen toe uit zodat de pigmentkleur geleidelijk overgaat in de eigen lipkleur. Dit geeft een mooi zacht, natuurlijk resultaat. Op deze manier zijn de lipcontouren toch wat strakker en duidelijker aanwezig en geeft het iets meer contrast ten opzichte van de gezichtshuid.

Full Lips

Bij Full Lips behandelen we de gehele lippen. Hierbij beginnen we net als bij de Lipshadow met de lipcontour, maar behandelen we vervolgens de lippen ook nog meer naar binnen toe.