29 februari 2016

Permanente Make Up duur?

Permanente Make Up duur?

 

Een veel gehoorde opmerking is dat Permanente Make Up duur is. Maar hoe ‘duur’ is het eigenlijk? Ik noem het een kostbare uitgave en een investering in jezelf omdat je er voor langere tijd plezier en gemak van hebt. De twee belangrijkste redenen voor deze kostbare uitgave: uren en investeringen. Permanente Make Up aanbrengen is laag over laag werken, wat ik opbouw in drie behandelingen. Hiermee creëren we het mooiste eindresultaat. Elke behandeling vergt de nodige tijd waardoor je al snel flink wat uren verder bent als het uiteindelijk af is. Voorafgaand aan dat ik de naald bij jou in de huid kan/mag zetten, heb ik de nodige investeringen gedaan. In zeer goede scholing, hoogwaardige apparatuur en pigmenten, hygiënische werkwijze, een GGD-vergunning en het regelmatig volgen van internationale masterclasses om de nieuwste en mooiste technieken aan te kunnen bieden.

 

En nee, ook door het te laten zetten als een tatoeage ben je niet goedkoper uit. Door bij Permanente Make Up oppervlakkig in de huid te werken, geven de pigmenten een mooiere, natuurlijkere kleur weer. Dit effect is niet met een tatoeage te evenaren. Dit is ook het grote verschil met tatoeage waar men Permanente Make Up vaak mee verwart. Bij een tatoeage brengt men inkt dieper in de huid aan waardoor het blijvend is. Bij Permanente Make Up brengen we pigmenten (dus geen inkt) oppervlakkiger in de huid aan waardoor de huid gaandeweg een deel van het pigment zelf opruimt en de zon een deel vervaagt. Hierdoor wordt het met de jaren lichter. Dit is mooi want dat maakt het mogelijk om later indien gewenst de kleur en/of vorm aan te passen door verandering van smaak of haarkleur bij het ouder worden.


Permanente Make Up is pas duur als het niet goed aangebracht wordt

 

Je mag bij mij het bedrag ineens betalen bij de eerste behandeling maar ik bied ook de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen, dus bij elke behandeling een gedeelte. Ga voor de prijzen naar de prijslijst hieronder.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je nog geen behandeling inplannen omdat je twijfelt of wil je gewoon eerst meer weten? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierin leg ik jou alles uit over de behandeling en kijken we samen naar welke kleuren geschikt zijn voor jou. We tekenen de vorm in de gekozen kleur voor en creëren zo een duidelijk beeld zodat jij weloverwogen kunt beslissen.

Bekijk hier de prijzen voor Semi-Permanente Make Up