21 december 2015

Contact

Thea Reitsma

Email_icon info@pmudesign.nl
Download hier met 1 klik mijn visitekaartje die je opent met contacten en bewaart in jouw mobiel. Je kunt mij nu direct WhatsAppen, sms-en of emailen. Hier geef ik vanwege mijn werkzaamheden de voorkeur aan boven bellen. Ik reageer binnen een dag op jouw bericht.


thea-reitsma-aan-het-werk-pmu-design

Voor het maken van een afspraak kun je mij bij voorkeur contacten via WhatsApp.

PMU Design op de kaart

 

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je nog geen behandeling inplannen omdat je twijfelt of wil je gewoon eerst meer weten? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierin leg ik jou alles uit over de behandeling en kijken we samen naar welke kleuren geschikt zijn voor jou. We tekenen de vorm in de gekozen kleur voor en creëren zo een duidelijk beeld zodat jij weloverwogen kunt beslissen.

 

Testimonial: Maaike

"Ik heb boven en onder mijn ogen een lijntje laten zetten. Rond mijn lippen moet ik binnenkort weer laten doen. Ben erg tevreden de resultaten."Testimonial-rond-Permanente-Make-Up-Friesland

 

Testimonial: Ilse

"Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen en ben er erg blij mee! Wakker worden met een verzorgt uiterlijk en ik hoef niet meer zelf bij te tekenen."Testimonial-rond-Permanente-Make-Up-Friesland

 

Testimonial: Amanda

"Altijd mooie ogen, zonder je zorgen te hoeven maken over uitgelopen oog make up. Heerlijk en zeker een aanrader. Niet langer twijfelen!"Testimonial-rond-Permanente-Make-Up-Friesland