Eerste behandeling

Bij de eerste behandeling nemen we als eerste samen het intake formulier door. Daarna gaan we aan de slag en kiezen we samen de gewenste kleur uit. Na de kleurkeuze geef je aan wat je precies wilt qua vorm en daarbij kan ik je uiteraard vakkundig adviseren. Vervolgens nemen we ruim de tijd om met de gekozen kleur de gewenste vorm nauwkeurig op jouw huid te tekenen. We kijken bij wenkbrauwen goed naar de wenkbrauwspier en welke vorm het mooiste bij iemands gezicht past. De tekening is de basis voor het resultaat dus hier ruim de tijd voor nemen is essentieel. Als we het eens zijn over de kleur en vorm starten we de pigmentatie. Tussen het pigmenteren door geef ik je geregeld de gelegenheid om in de spiegel te kijken zodat je kunt zien hoe het vordert.

 

Na de eerste behandeling

Direct na de behandeling is de pigmentatie erg donker, donkerder dan gewenst. Dit komt omdat de opperhuid nu ook vol zit met pigment. Omdat we met het pigmenteren een soort schaafwondje maken ontstaat er gedurende de dagen na de behandeling een korstje op de behandelde plek. De korstjes laten na zo’n vier tot vijf dagen los en dan is de uiteindelijke kleur zichtbaar. Deze is een stuk lichter en zachter dan direct na de behandeling. Ook de vorm oogt nu in zijn geheel zachter. De weken daarna is de huid nog steeds herstellende, vandaar de zes weken tijd tot de volgende behandeling plaats kan vinden. Dit geeft de huid de kans om optimaal te herstellen zodat ze helemaal klaar is voor een volgende behandeling. Op deze manier herstelt de huid het mooist en bereiken we daardoor het mooiste resultaat.

 

Tweede en derde behandeling

Bij de tweede behandeling werken we de vorm en kleur bij en kunnen we de kleurintensiteit versterken. De derde behandeling is vaak de finishing touch.

 

 

Bekijk hier de prijzen voor Semi-Permanente Make Up